OVER ONS

Wie zijn wij?

Wij, Dirk den Hertog (op de foto recht) en Martin Venderbos (op de foto links), hebben van onze passie ons werk gemaakt. Starchiefs Classic Cars is ontstaan uit onze gezamenlijke hobby: de echte Classics. Na jarenlang als ondernemers in het drukke bedrijfsleven te hebben gewerkt hebben we in 2018 de stap gemaakt. Het openen van een eigen showroom waarin de mooiste Classic Cars voor u zijn opgesteld. Onze hobby is nu ons werk.

 

Onze klassiekers

Regelmatig gaan wij naar het buitenland om te zoeken naar de mooiste en origineelste oldtimers. Bij ons vindt u zowel Amerikaanse als Europese merken. Wanneer uw droomauto niet in onze showroom te vinden is, dan gaan wij graag voor u op zoek naar die ene Classic die u wilt hebben.

Onze auto’s hebben een goede tot zeer goede kwaliteit. Wanneer u na de aanschaf in uw auto stapt, zult u zorgeloos de contactsleutel om kunnen draaien en kunnen rondrijden in uw nieuwe bolide. Voordat u de deur uit rijdt is het op verzoek mogelijk dat wij de auto graag voor u op kenteken zetten.

Staat uw auto te ver om zelf het transport te regelen? Dan helpen wij u hier graag mij. Indien gewenst verzorgen wij zowel nationaal als internationaal het gehele transport van uw klassieker.

Inruil is beperkt mogelijk.

 

 

Tot snel!

Het drankje staat voor u klaar in onze jaren ‘ 50 showroom.  Geheel vrijblijvend kunt u kijken naar onze mooie voorraad bolides.